Gaig, Carles

Durant més de cent cinquanta anys, la família Gaig ha ocupat una posició de prestigi en el panorama culinari dEspanya, amb un impacte significatiu en la cuina catalana. El 1869 la primera generació de xefs i restauradors de Gaig va establir la seva presència culinària a Barcelona: Taberna den Gaig. Des daleshores shan dedicat a preservar i mostrar el ric patrimoni culinari de Catalunya, transmetent la seva experiència duna generació a una altra i creant un llegat dexcel·lència culinària. Carles Gaig, la quarta generació de la família, va iniciar-se com a cuiner el 1979 i des de llavors ha preservat i ampliat aquest llegat familiar en diversos restaurants dèxit. Va ser distingit amb una estrella Michelin el 1993. Actualment podem degustar els seus plats al Petit Comitè i al Restaurant Gaig, tots dos a Barcelona, i al seu restaurant a Singapur, on exporta i dona a conèixer lessència de la cuina catalana.


Libros del autor

Ordenar y filtrar

Opciones

Ordenar por:

Filtros Quitar

Disponibilidad:

Sección:

Editorial / Marca: